LoveIdag har det varit en stilla dag, Jag och Carolina har chillat soffa! Blev en kvälls promenix, chips med dipp. Två dagar kvar till det nya året nu! Om 48 timmar och fyra minuter så smäller det, 2010 here we come.

Annandagens bravader!nille & issaJess & NillsiNi ser ju hur dom ser ut! jokern i leken!söta, glada små grodor.människornyktertjag e så taskig.

Juldagen, Förkrök med 30-40 underbara personer!hoe hoe säger tomten (Y)men han e la fan ingen halic?kaaatching... peppis :DNille & louisefolketjessi, louise & lindaSyster & Brorlinda Frida & IsabelleMildamakterRajtantajtan grabbarGillar blicken!de e la så! elr hur va det nu?Där har vi domFarbror joakim$ och tomte nissare ni meeeh? Ajemen näven, ge mig! fånga den för nu flyger vi... jaså? nille!!!! ajemen.Fina tider, fina minnen, många luckor lite svart? jag ser dig ännu:)

Julafton!007Redo!Jag vill ha din lycka i minna händer, för då e jag lycklig!mitt i ett kaos! finner jag dig där? jag hoppas verkligen.min kusin Robin Lindgren!Hoppas vi kan umgås mera! Du är en super bra kille. :)Adam och Robin Lindgren:) bröderna!lite av släkten!min morfar, morfar Robert!min kusin Ken och min andra kusin stoffes flickvän!kusin Kristoffer!Hunden Bobby, svenskmästare i hunddrag, Bobby är knappt två år gammal väger 26-27 kilo och drar tyngder på 1100-1200 ton. Bara muskler i den vovven kan man säga. Kristoffer tränar han nästan dagligen. Sonny min morbror klappar han på bilden. världens snällaste hund förövrigt.KenJävla tomte kom med :D

GODJUL!

Jul middag hos farmor & farfar.
Nille BäckmanFarsan med sitt nya skägg stuk;)söta tillsammansfint dukat av farmor & farfar!första tallrikenandra tallriken!mums ärefarmor & farfarde va det hele (:

Älskade ThimyLillebror & storebror, hand i hand.

Kompis
Berusad av något vackert!

Sommartider
Sommar dag, sommar dag härliga sommar dag.

håller ihop, du & ja.

Bröder i mellan


Tycker om, tycker om massor!


Godmorgon mitt vinterland
Blev en uppesittar natt, dygnade totalt så klockan är tidig morgon hela Kungsbacka sover känns det som! dax att packa sig till sängs en liten stund, sen bär det nog av till gymmet senare. I eftermiddag blir det till å haka på ett snabbt tåg lite söderut! ner mot Halmstad, där jag ska invänta julen med min familj. Jag saknar ibland mig själv, då jag inte vet vart vissa av minna vänner tagit vägen? men nu ska jag allt få svar på mina frågor djupt där inne i skallen. Det blir varjefall en vit jul i år, såg nämligen på vädret för en halv/h sedan. Hoppas på lite härliga klappar och inte bara sockar och mjuka paket. Nu bums ner i sängkammaren. somepeople sleep, somepeople!

4.e Advent, medans sista ljuset brinner!Idag har varit en helt galet lugn dag. Jag och Lilly har tagit det hur lungt som helst bara. Men det har även varit städdag, tur jag fick hjälp nu är det rent och fint här hemma igen. Medans ljusen brinner sitter jag här i soffan med Lilly och låter tiden rulla sakta. Snart dax för oss att beställa varsin mumsig nybakad varm pizza! jag funderar starkt på att ha vitlökssås över min. Smaskigt och fylligt. Har klappar kvar att inhandla man får hoppas att jag inte är helt ensam om detta? imorgon blir en klappjakt den saken står fast. Låter mörkret komma in rullande på nytt nu. There is no way to peace! but peace is the way:)

Vinterväder


Jag har fått hjälp med min blogg av LillyNord.
Tack så jätte mycket för det. Ska bli kul att få börja dela med mig av mitt liv till er.
Kommer bli en aktiv bloggare! Idag är det lördagen den 19 december, blivit klar med bloggen precis.
4 advent imorgon och bara ynka fem dagar kvar till julafton. Sitter just nu hos Lilly på sjöbo i Borås. tog det lungt i går, efter att ha supit till det både i onsdags och torsdags denna veckan. Så denna helgen blir lugn och det behöver jag verkligen. Ska tillbaka till Kungsbacka lite senare. Blir att fira julafton med hela tjocka släckten i Halmstad. Drar en subway med Lilly i göteborg senare underdagen. Nu är det bara för dig som läser att verkligen hålla dig updaterad om vad jag syslar med! Lovar att det kommer bli läs värt. Dax för en försenad lunch nu. Over and out / Nille

You are my sunshine


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0