kuken, din bästa vän.

Jag måste lägga in lite mera humor. Tänk dig dessa bilderna, sedan lyssnar du på låten i Toy Story.
ska man vara naken på stan, ska man vara naken med stil (:Man måste givetvis vila på en parkbänk i nån park. vissa muckar, Medans andra juckar.Sedan när man kört hårt! Ligger alla utbrända och lyssnar på nån skön låt.
Annoying Orange 3: TOE-MAY-TOE


The Annoying Orange 2: Plumpkin


Annoying Orange Wazzup


Annoying Orange Saw


Det vill jag

Jag vill längta tillbaks, vill sakna vill tänka framåt vill resa bort. Vill stanna kvar! vill trivas som fisken i havet. Vill brusa upp för att visa rätt väg. Vill gå om vägen som leder åt samma håll! Vill kunna ta på det jag inte når, vill bearbeta glädjen utan att sprida sorg. Mycket vill ha mera! jag tycker inte jag lever helt och fullt, önskar jag va någon annan! Någon rik? någon eftertraktad, kanske någon du själv alltid drömt om att få bli!? skulle inte tro det hade gjort saken bättre. För jag vill bara leva i nuet, leva för evigt har jag inte någon som helst tanke på, leva lagom länge skulle inte vara fel. Men att leva fullt ut och göra dom sämsta stunder! till dom bästa stunder, genom att bara låta sig upptäcka det allra vackraste i dig. Jag vill, jag ska! jag kan.
Hade vi spelat kort, då skulle jag varit Jokern i leken. Du hade kastat bort mig direkt!

KarismaFredag kväll på Karisma med Lillasyster Jessica & Amanda "Cruse"Skulle haft så mkt mera bilder på denna kvällen, om det inte varit för, att jag va så upptagen med att dansa!

(Gammal bild på Andersson & Bäckman)

Mr. Mister - Broken Wings


En solig vinterdag.

De blev en härligdag med Andersson vi halkade runt på Kungsbacka ån. Va en hel veckasedan jag bloggade sist. Känns som jag har en del att ta i kapp. Här har du några shysta pics.
vitt, vitt å åter vitt...sprid det med vinden...take this broken wings, and lern to fly again! lern to live so free.

fest hos jonathan & companykortspelande en fredagskväll hos jonathanblev en del trolleri trick med ;)blixten tog, den!oh yestitutjonathan en aning lulligholi holijävligt nice bild tycker jag:)Dennis & jonteta nu ett kort, så ska du se att du förlorar!

Go and get them tiger

Deeeega hela dagen lång, för jag ska upp CÄPÄ tidigt imån...

Klockan är 03.03 jag ska sova till 09.00 sen blir det packa mini väskan, dra sig till gymmet och försöka bättra på sina små muskler. Sen får vinden visa mig vägen.. Salsa 20.30 varjefall. Tänker inte skriva massa onödigt skit utan bara precis detta! ;)We speak music, music is our language.

längtan till sommarenIdag har jag hängt med grabbarna grus! va med dom på gymet och filmade, å tog foton på dom.
Sen bar det av till mitt gym med mig själv och ingen annan! De gick väl helt okej med tanke på att jag inte är en gym nisse just nu. Jag saknar verkligen känslan av sand mellan minna tår, strålande som. Att bara kunna vakna upp på morgonen känna hur solen väcker än, genom att skina starkt in genom ens fönster. hopa i ett par slitna kortbyxor helst (jeans tyg) ett skönt linne, sandaler och självklart ett par pilotbrillor med spegelglas! Tro fan de e skönt, ner på stranden ett badlakan i ena handen en solstol i den andra! De kommer.

Fest hos TobbeDennis lika stilig som alltid!Gott folk goa fotöljer god dricka!glassigtPeople med nåra år på nacken!Någon brud från ukraina & hatt mannen.lika som bärrun away manE.T fone home, or the man in the mirror?spegelbild, pet.... pet... pet..Nille & David har seriöst snack om livet och alla dess frågor som inte finner svar.slappt och lungt!Helt glasklart om man säger!!No pain, no pain :DAllt under kontroll tobbe? ajemen tummen upp (:Badboyslyckliga hihifolksDe e ju lite så vi göre :DEller hur? ;)


RSS 2.0