Flashdance

Tidig torsdag, ska sleepa in nåra timmar! sen blire en sväng till farsan tar en promenix. Sedan vidare till stationen för att dra från stan! Denna torsdag ska jag dansa Salsa för första gången. Ska bli spännande och naturligtvis både nervöst och med en hel del press inom sig. Ställa sig och försöka göra steg med en partner utan att veta ett dugg? De kan ju bara sluta väldigt bra. Close your eyes, and see the music. 
 
Ska dansa som aldrig förr, två gånger i veckan! ser framemot att se mig dansa fram som någon slags salsa kung tillslut! Vilken känsla :D

De ska jag säga dej, sen ska jag inte säga något mer. De vet du (:Nu blir det till å klara sig själv! Sober - de va ingen som lyssnadeMinnen! Jag har hittat en vän för livet, Sandra Maynard står skrivet i mitt hjärta....lite gamla sommar minnen som väcks till liv igen. Visa dagar glömmer man aldrig(:Vill ha sol värme, gå i bara sol brillor och kalsonger igen.Ta aldrig något förgivet, för sådant e livet.Vissa lever för andra, vissa lever för varandra(:Tusen å åter tusen. Tankar snurrar, runt runt runt.....En gammal sång, som sjungs om igen.så sej mig hur du ser mig?Å där tog sagan slut (:


Bowling & dansBowling dax, Thimy,Oscar,johan och Emil!lönneberga!Carolina Nord

fightersStrikeTania, carolin och Carolina!Spookysenare blev det öl,shots and dance!great partyboy

dance,dancesen va det bara söndag kvar!


Matlagning!


AjemenShopping! Hatt från carlings. cigg från pressbyrån (Y) sist men inte minst godis från netto;)peace and loveeftersom jag ej tänkt klippa mig på ett tag så blire hatt som gäller.

Tabby - I gotta ferret !!


Nya skor från Deichmann


Du växer för nära, mot vägen! lilla blomma.Långsamt lilla fjäril!långsamt! men ändå i din takt.som för en fjäril, en sommardag.

Va jag bryr mig om!Va jag bryr mig om nu? är att du kommer nära mig. Även om det är för sent att älska dej.
Va jag bryr mig om nu, är att från samma säng lyssna på samma regn.
Va jag bryr mig om nu, e att få ut det ur skallen, i att aldrig dela hjärtat för kärlek igen, den tar slut ifrån kyss till kyss.

Va jag bryr mig om nu är att aldrig ge hjärtat rakt ut!

Va jag bryr mig om nu! e att du ligger vaken i morgon timman, när regnet slår mot fönstret.
Va jag bryr mig om nu, e att du då ser hur smutsigt livet blivit.

Va jag bryr mig om nu är att se din blick så sårad, när alla löften klingar falskt, nästa gång du lovar någon alls.
Va jag bryr mig om nu är dina armar runt mig, även fast jag vet att jag måste glömma dig.
Va jag bryr mig om e att se dig gråta. För jag har gråtit å du ringde aldrig!

Va jag bryr mig om nu! e att du kallar på mig även fast jag inte kommer tillbaks till dig.

Va jag tycker, va jag känner va jag skriver!

Va jag bryr mig.

Fredagskväll hos Wikander!

Bäckman,Nord,Palm,Wikander and mr.Sundholm!

Började så hära lite lullig å rar! Trip mot Möndal för en underbar stund med sköna gubbar!Dricker på allmänplats! böter va ett faktum?Hemma hos Wikander! Har vi Daniel och Dennis.Wikander och STARK--ÖL-- !Låt mig få förklara det hära på mitt vis!Carolina "LILLY" NordLite smått blåslagen och helt nykter!Gillar när man varierar sina poser Wikander;)gott för huvet!Vi gillar varandra!gillar varandra enormt!maistroEGO lilly

Some people just wanna lick! RockNRoll.


TeckningDet har verkligen hunnit hända så enormt mycket med mig! På någotvis har jag gått ifrån att vara ingentingalls, till å vara någon. Nu när jag är någon, de e först då man tror sig själv. Man öppnar ögonen och blickar in i framtiden! ser det ljusa i hela livet. Men å andra sidan blundar man hårt varje natt och inser att det förflutna drar en brännande skugga överens framtidatro. Hoppet är det sista som överger dig! hur ska jag kunna lita på det, då jag själv i mellan åt slutat hoppas? Man lär aldrig bli riktigt klar med sin egna färgglada teckning, sitt egna verk av den lilla färgade kritan framför ens ögon. Stirrar blind tillbaks på tider som har flytt, öppnar upp ögonen och ser en ny dag gry. Spåret efter teckningen har liksom själv tagit sitt förakt och bara gjort det till en ända stor tjock röra av exakt ingenting. För kritan framför dina ögon, är i själva verket spegelbilden av dig själv. Då du först inser detta då finner du hoppet igen. För teckningen är ju du själv. Du ser dig åldras du ser dig förvandlas, förhoppningsvis till något bättre och vackrare. På insidan väntar svaren. Dax att leta på djupet min vän.

Nille - Arms of a woman


Nille - Long line of pain


Videoblogg - jag vill hälsa!


Godisdax

Idag har jag Lilly,daniella Henry och Marie varit hos Lillys syster johanna och Mr. Patrikpatron! Lirade lite nintendo wii, käkade gott och umgicks på alla möjliga vis busade med vovarna och med lilla Bellabus! Från Horred tbx till Borås igen. Sitter och gottar sig med tv och godis nu! kvällen är kommen och dagen är passerad, ha en skön natt! Somepeople play;)2010års modeller på deverse gotteprodukter! Shell is the shit.Somepeople dance!

Lekerhelveteisen höll!!! jag som har blivit sjukt fet. Jag ska banta och bli en tuffing igen (FISK)Helt jätte moget!Helt jävla omoget!


Frukost "DAX" för vissa!

De blir goda mackor och oboy! Sen en skön promenad i snön träden är helt vita av all snö, Sen bussen mot knalleland å digga lite prylar. Sen buss mot göteborg, vidare till kba blir nog jätte bra. over  n´ out..!sista biten är inte uppäten än!


De e la så, men hur borde det få vara?
De blir till att börja träna igen. Lillasyster ska komma upp troligtvis, Då blir det allt shopping, fikor och säkert bio!
Jag trivs med att bara finnas för andra, men jag trivs tillslut inte med mig själv. Jag blir allt mera rastlös och förundrande om varför jag e jag å livet är så himla komplicerat. Jag försöker verkligen bara leva för dagen och med de jag har att ge. inget ska behöva bli komplicerat då världen redan är grymt svår att förstå sig på. Inget e som det borde känner jag just nu, men det är just den kännslan jag har tills dagen dyker upp, då allt är som det ska igen. Så i själva verket är nog allt helt perfekt! eller är allt ett enda stort kaos? bäst att bara låta livet fortsätta rulla försöka ta del av alla små stunder som dyker upp och tänka sig för en extra gång. Det är mig själv jag gör mest illa och jag vet om det. Skärpning nu nille!!! some people dance:)Alla känner sig nog oskyldiga på något vis? men så länge man inte vet bättre och inte har något slags bevis, så e det vad som krävs man får ta sitt pris. Det duger oftast inte att tvivla på sig själv. tyvär gör vi det alla allt för ofta då vi känner oss nere och då tiden hunnit i kapp oss själva. Där sitter jag nog kvar lyssnar på orden som sagts och på människorna som gjort något bra. Glädjer mig åt andra medans jag fortsätter vandra:)

Tanke

dax att nana kudden min! (kind e´mot kind) du e mitt stjärnfall, du e mitt hopp. Jag trivs med att hoppas. Jag drömmer för mkt lever mig bort, bort till fjäran land där vi möts & går hand i hand. De ljusa som skiner upp mig, de e rätt lustigt då alla tittar mot dig. En smekning som blivit till guld. Sveket va evigt handen blev full, full av förvåning, full av allt skit. Tvekar du ofta, ofta på vad? troligtvis något ska vi slå vad. Bevis elr ej, min hand längtar till dej. (kind e´ mot kind) blev fångad som de stjärnfall du är, jag står ju fast, jag står ju här! Frusen & stel, handen fick aldrig vila handen förblev allt annat än hel. Sagor berättas, tankar vrids om. Påstår nog inget jag menar tvärtom, du begriper det aldrig! du förnekar ditt grepp. skriket blev högre, rösten slog fast. Handen som greppat, bar på en last! (kind e´ mot kind) tron på nått bättre, strävan jag bär. Svinen på gatan som vänder ryggen och svär, plåtar mig hårt och slagen i ryggen, vem faller i gråt? förtvivlad & trött, frusen och rädd, trånar för händer som kränkte mig helt. trånar för tron på bekymersfritt liv. Jävligt jobbigt med all dess logik. Då du gick ifrån och drog handen i fickan, jag står ju kvar och ber om den flickan. Från inget till allt jag lovar värma om något känns kallt. Dax att nana kudden min!Man tycks bli förvånad av orden som skrivs, bara du bara jag bara vi, inser tillslut att blått orden tog slut. Förevigt vi väntar tysta som möss. Vad finns det att höra vad finner vi tröst? Sorgen som sprids för trötthetens skull? kanske det är så vi ramlar omkull. Hoppet det finns men strävan är svår, för vart vi vill komma, av frihetens år! där du aldrig glänste, där du aldrig blev, blev till din egen. Du förtjärnar hela himlen min vän. Berikad och klar, ja för mig är du helt underbar! Låt mig trivas räck ut din hand kyssas & kramas din lätnad min famn. Glädjen den sprids, lycka blir stark. Finns det beskrivning, gå på min mark. Se dig i ögonen du är väldigt stark. Kraften du ger mig binder min hand! rotar sig in, in bland det lugna fridfulla tysta. Stillande dåva, brusande, svalkande, törstande mera än allt. Du finns i mitt hjärta du finns överallt. Dom värmande orden likt havet är salt. Förenas vi snart du vet de är sant. Jag duger nog aldrig men jag släpper dej inte. För, för mig är du magisk ett tecken i mitt inre<3

Nyårsaftonen 2009/2010!De började hos mig i Kungsbacka centrum. Drog nåra kalla, diggade musik lättade på stämningen, drog thaibuffe. Sen drog vi med pendeltåget mot Göteborgscentral, Därav inväntade vi en buss mot borås medans vi drack oss lite fullare och lite gladare. Vi rullade upp mot borås. väl framme fick vi lift till nyårsfirandet och alla sköna människor i svanneholm si sådära en två mil utanför borås centrum. Livat i luckan som sagt! göttfölk, göttös. Nicetime, there is no way to peace, peace is the way!

RSS 2.0